سی‌ان‌ان: تغییر نام خلیج فارس از سوی ترامپ لغو شد ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت وزیر خارجه جدید کانادا مشخص شد / «آنیتا آناند» کیست؟ آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران اعمال کرد ترامپ: می‌خواهم به ایران مسیری برای آینده‌ای بهتر ارائه دهم /همکاری ما با عربستان قوی باقی خواهد ماند بقائی: می‌دانیم چه تدابیری در مذاکرات اتخاذ کنیم تا تجربه تلخ گذشته تکرار نشود رویترز: عربستان در حال رایزنی برای خرید اف-۳۵ از آمریکاست آکسیوس: انتظار می‌رود «ترامپ» و «جولانی» فردا دیدار کنند مدیر فرودگاه صنعا: بازسازی باند فرودگاه تکمیل شده و از فردا برای پذیرش پرواز‌ها آماده می‌شود امضای توافقات اقتصادی، دفاعی، انرژی و معدنی میان آمریکا و عربستان زلنسکی: اگر پوتین بیاید، به استانبول می‌روم کالاس: روسیه فقط برای ادامه حملاتش زمان می‌خرد انتصاب نماینده ویژه ایران در امور دریای خزر احتمال حضور «ترامپ» در مذاکرات صلح میان روسیه و اوکراین

مقام روس: ۶ نفر از جمله ۳ کودک در انفجار مهمات خوشه‌ای زخمی شدند

«دنیس پوشیلین» که از سوی روسیه مسوولیت اداره منطقه دونتسک را به عهده دارد، اظهار داشت: بر اثر انفجار بمب‌های خوشه‌ای ارتش اوکراین در جمهوری خلق دونتسک، ۶ نفر زخمی شدند و وضعیت آن‌ها وخیم است.
تاریخ انتشار: ۲۱:۵۸ - ۲۹ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 18
کد خبر: ۲۲۸۹۴۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ دنیس پوشیلین در کانال تلگرامی خود نوشت: امروز بر اثر انفجار مهمات خوشه‌ای دشمن در منطقه، ۶ غیرنظامی از جمله سه کودک زخمی شدند.

وی وضعیت افراد زخمی را وخیم توصیف کرد و گفت: مردی متولد سال ۱۹۶۸ بر روی یک «مین پروانه‌ای» قدم گذاشت. ۲ نفر در «گورلووکا» زخمی شدند.

این مقام روس افزود: سه کودک نیز در نتیجه انفجار مهمات فرعی در «پانتلیمونوفکا» مجروح شدند.

بمب‌های خوشه‌ای می‌توانند از هواپیما یا سکو‌های پرتاب موشکی پرتاب شوند که در بیش از ۱۲۰ کشور - در چارچوب کنوانسیون مهمات خوشه‌ای- ممنوع شده‌اند و به هنگام انفجار شمار زیادی بمب‌های کوچکتر را در محیط وسیعی پخش می‌کنند.

این بمب‌های کوچکتر در صورت انفجار جان شهروندان بیشتری را تهدید می‌کنند و درصورت منفجر نشدن هم به طور مین عمل کرده و می‌توانند خطرات جانی و معلولیت برای غیر نظامیان به همراه داشته باشند.

دولت جو بایدن رئیس‌جمهوری آمریکا که با وجود هزینه‌های گزاف تسلیحاتی در جنگ اوکراین و روسیه به هدف مورد نظرش دست نیافته، در ماه ژوئیه (تیر) با ارائه مهمات خوشه‌ای به اوکراین موافقت کرد. از آنجایی که این مهمات در بسیاری از کشور‌ها ممنوع شده، این اقدام آمریکا واکنش‌های بسیاری به همراه داشت.

دیده‌بان حقوق بشر پیشتر از آمریکا خواسته بود این تسلیحات را در اختیار اوکراین قرار ندهد. سرگئی شویگو وزیر دفاع روسیه نیز اعلام کرده بود که ارسال بمب‌های خوشه‌ای توسط آمریکایی‌ها به کی‌یف، درگیری در اوکراین را طولانی‌تر می‌کند. / ایرنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار